3 alternative måder hvorpå du kan forbedre din virksomhed

Når målet er en forbedret virksomhed, hvad end det omhandler produktivitet, arbejdsglæde eller noget helt tredje, så kan det somme tider hjælpe at tænke i nye baner, og det kan ydermere samtidig vise sig fordelagtigt at sætte ind på mere end ét parameter, hvis man ønsker en særlig mærkbar forbedring. Her får du 3 gode tips til ting, du kan forbedre eller ændre i din virksomhed, hvis du har et ønske om, at den skal blive endnu bedre. Husk, at det kan være en god idé at inddrage kollegaer, hvis du vil foretage større ændringer – flere synspunkter er ofte bedre end ét.

Et godt fysisk miljø

Et godt fysisk miljø kan hurtigt være den ting, der ikke bliver tænkt på som det første. Måske skyldes det, at folk ikke rigtig er klar over, hvilken indvirkning det fysiske miljø kan have på både effektiviteten såvel som arbejdsglæden. Men det er rent faktisk således, at forskning har vist, at de bedste arbejdsmiljøer inkluderer godt lys, som gerne skal komme fra vinduer, samt behageligt interiør af god kvalitet. Sidstnævnte bidrager især til arbejdskvaliteten, idet skrivebord, kontorstol og lignende ofte er dagligt brugte ting, hvorfor de skal være i orden. Har du brug for nyt til dine værdsatte medarbejdere? Du kan se et stort udvalg af kontormøbler her.

Husk også de små ting såsom lidt pynt i form af en flot kalender, et par lysestager i vindueskarmen, gode og store reoler til opbevaring og lignende. De små ting gør en kæmpe forskel.

Effektivisering af virksomhedens arbejdsgange, projekter og mere til

Det handler om at arbejde effektivt, for tid sparet er lig med penge sparet. Både du og dine medarbejdere finder med sikkerhed motivation i at se arbejdet blive fuldført hurtigt og grundigt, og for mange er det at fuldføre noget værdiskabende arbejde også enormt vigtigt. Så hvorfor ikke optimere det hele? Dette kan www.intranote.dk hjælpe dig med. Med IntraNote kan din virksomhed få hjælp til alt lige fra kontraktstyring, dokumenthåndtering og kvalitetssikring – til projekthåndtering og både socialt og globalt intranet. Din virksomhed kan med andre ord blive endnu bedre, endnu mere effektiv og endnu mere fed at have som arbejdsplads.

Et godt socialt miljø

Et godt socialt miljø kommer du ikke udenom, hvis du ønsker din virksomhed succes både nu og i fremtiden. Prioriter et godt kantinemiljø, gode firmafrokoster og ikke mindst plads til humor og forskelligheder. Er din virksomhed lille eller mellemstor, så overvej at kalde ind til samtaler, hvor du hører hver af dine ansatte om, hvad de føler, der kan forbedres, for at deres arbejde og dag bliver sjovere. Det skal være rart at komme på arbejde, og medarbejderne skal føle sig værdsat og ikke mindst værdifulde for din virksomhed. Gode forhold til kollegaerne er også essentielle, for du skal huske, at en tredjedel – og ofte mere – af deres dag foregår med disse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *