4 gode barselsgaver til de ansatte

Som chef i en virksomhed er en af dine vigtigste opgaver at skabe en god og harmonisk stemning på din arbejdsplads. Dette gør du selvfølgelig igennem god ledelse, men du gør det i dén grad også igennem personlig omtanke over for dine ansatte. Dette involverer små ting som gratis kaffe og måske en frugtordning, men også mere direkte gestusser såsom fødselsdagsgaver og jubilæumsgaver. Og når det kommer til gaver, så er et rigtig godt tidspunkt at give en gave ved barsel. Her kommer fire bud på en god gave til den gravid ansatte.

Giv en neglelak

Er du på jagt efter noget lækkert til den barslende, så kan du på minta.dk finde et stort udvalg af neglelakker til gravide. Neglelakker er altid en god gave, for dette er noget man ikke kan få for meget af, og som kan holde længe. En god idé er at vælge neglelak i en farve, som du tror personen vil blive glad for og komme til at bruge. Alle neglelakkerne fra MINTA er sikre at bruge for gravide kvinder. Din ansatte behøver ikke undvære hvis hun f.eks. elsker grøn neglelak, idet alle farvepaletter kan bruges uden dårlig samvittighed.

Giv et andet lækkert skønhedsprodukt til efter graviditeten

På Minta.dk kan du også finde rigtig mange andre spændende ting til den kvindelige ansatte. Selvom ikke alle af Mintas produkter er designet specielt til gravide, så kan din ansatte alligevel blive rigtig glad for gaven. Vil hun af principper ikke bruge den nu, så kan hun nemlig gemme den og nyde den efter graviditeten. Du kan for eksempel give en lækker mascara, en pudder eller en øjenskygge. Sådanne produkter bruger langt de fleste kvinder, og gaven vil derfor helt sikkert falde på et tørt sted.

Et andet godt tip til et skønhedsprodukt kunne være en parfume. En parfume er en lækker og eksklusiv gave, som enhver kvinde vil blive taknemmelig for. At du har taget dig tiden til at udvælge en parfume til netop hende, viser også meget af din velvilje. Og det er netop vigtigt at købe en duft, som du synes passer til hende. Måske har du snuset dig frem til hvad hun går med normalt, og så kan du købe en sikker klassiker. Men du kan også vælge en ny duft, som du synes passer godt til hende.

Giv den ultimative barselsgave – noget til barnet

Sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig det oplagte valg til den snarligt barslende kvinde. Barslen sker jo i anledning af, at der er en lille ny på vej, og derfor er en ting til den kommende baby en oplagt og god idé. Mulighederne kan være mange, men nogle af klassikerne er for eksempel en barnebog, en bamse eller en sparkedragt. Men du kan også træffe nogle mere skæve valg. Du kan for eksempel give sutter i naturmateriale, en slynge eller kemikaliefri bideringe. Disse gaver er lidt mere utraditionelle, men viser samtidig at du har tænkt over dit valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *