4 tips til at forbedre arbejdsmoralen på kontoret

arbejdsmoral

arbejdsmoral

Ved at holde den gode tone og arbejdsmoral på jobbet, holdes arbejdsglæden også længere. Der vil være mindre udskiftning af de ansatte. Du kan forkæle dine ansatte eller medarbejdere ved at sende dem på en billig afbudsrejse med all inclusive.

1000-vis af afbudsrejser er hver eneste dag tilgængelig.

4 tips til at forbedre arbejdsmoralen på kontoret

  • Sørg for dine medarbejdere ikke arbejder i deres ferie
  • Positiv atmosfære
  • Kommunikation og dialog
  • Teambuilding strukturerer bedre sammenhold og samarbejde.

Hvis dine medarbejdere har ferie, så lad dem for guds skyld holde ferie. Kontakt dem hverken på mail eller telefon. Det gør, at du som chef, viser respekt overfor dine ansatte.

Når dine medarbejdere er færdige med ferien, så vis dem den positive atmosfære. Spørg ind til ferien, lad dem dele deres oplevelser. Det tager måske 15 minutter, og du har en medarbejder, der føler du sig klar og energifyldt. Jo mere klar dine medarbejdere er, jo mere vækst vil du og din virksomhed opnå. 

Kommunikation er en af de mest vigtige faktorer på en arbejdsplads. Du som chef skal ikke forvente at dine ansatte ved, hvad du vil have dem til, hvis ikke du har snakket med dem om opgaven. Hav god tone og dialog, det giver så meget tilbage til både dig og din virksomhed.

Teambuilding kan i nogle sammenhæng blive en nødvendighed. Det kræver, at du som chef deltager. Der er mødepligt til disse, så alle dine ansatte skal også være til stede. I vil alle sammen kunne få glæde af at anvende teambuilding, hvis der er ”uro” i krogene.

Tiderne er skiftet

Førhen var det nok med fredagsbar og den årlige julefrokost for at skabe det sociale fundament. Men dette er ikke nok mere. Folk ønsker ikke at bruge for meget tid sammen med kollegaerne og chefen udenfor arbejdstiden. Hvordan får du så en vindervirksomhed, hvis ikke du og kollegaerne kender hinanden?

Alle ved, det koster penge at tjene penge. Hvis der bliver investeret i virksomhedens medarbejdere, og de føler sig værdsatte, har de også lyst til at have overarbejde i kortere perioder – her er det, du og din virksomhed kan begynde at tjene de store penge. Men i en meget ”død og lavvandet” periode, hvor I nærmest ikke har nogle ordre i hus, kan det være en fordel at lukke hele biksen ned i et par dage eller en uges tid for at komme på en billig afbudsrejse, og få skabt et solidt, stærkt og sundt socialt fundament.

Er det sociale nødvendigt?

Hvis de sociale fundamenter ikke fungere, hvordan lyder din arbejdsudvikling og arbejdsmoral så? Hvis du ikke koncentrere dig om den interne del i din virksomhed, så kan billedet i den eksterne del godt se rodet og sjusket ud. Hvis det ender sådan, kan du ikke øge din virksomhedsøkonomi, og strategien bliver utroværdig. Det kan i værste fald ende som en meget trist affære og historie. Du som chef bliver ikke populær blandt de ansatte, hvis de skal ”piskes” rundt og knokle hårdt i længere perioder.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *