Derfor kan mangel på søvn ødelægge din forretning

Der er ingen tvivl om, at vi lever i en verden, hvor der er utrolig meget pres på. Man skal nå en masse ting på kort tid, og på trods af, at vores opgaver, der skal løses, er blevet flere, har døgnet fortsat kun 24 timer at gøre godt med. Dette betyder, at man er nødt til at have nogle rimelig klare prioriteter, da det er umuligt at nå det hele. Desværre har de fleste så høje forventninger til sig selv, og det der skal nås, at det er ens helbred, der ender med at blive nedprioriteret.

Det står for eksempel rimelig klart, at det er de færreste, der har tid til at bruge 1/3 af deres tid på søvn. Mange vælger at nedprioritere søvnen, da det kan være svært at se, hvad man konkret får ud af disse 8 timer.

Selvom det kan være svært at se de umiddelbare fordele ved at håndhæve disse anbefalede 8 timer, vil man efter en længere periode med søvnmangel opleve, at det har store konsekvenser.

Det er særligt folk med meget arbejde, der lider af søvnmangel, og derfor ser man også særligt, hvordan selvstændige og forretningsejere vælger at nedprioritere søvnen, fordi det er nødvendigt, at man hele tiden er i arbejde, hvis man vil være i stand til at konkurrere med de andre. Dog har søvnmangel nogle ekstreme konsekvenser på ens arbejde, og man vil først og fremmest opleve, at man arbejder meget langsommere, hvis ikke man føler sig udhvilet. Man vil have problemer med koncentrationen, og derfor vil ens arbejde ofte også være af dårligere kvalitet. Dermed vil hele forretningen altså være af dårligere kvalitet, selvom man måske har mere at levere. Som forretningsejer er man også nødt til at træffe nogle rimelig vigtige beslutninger, men det kan være svært at overskue dette, hvis ikke man kan tænke klart på grund af manglende søvn. Derfor kan søvnmangel altså være med til at ødelægge din forretning.

Skab den perfekte søvn og skab et overblik i din forretning

Derfor er det tydeligvis vigtigt, at man vælger at prioritere sin søvn, da det kan være med til at ødelægge alt det, som man ellers arbejder for, hvis ikke man gør det. Dog er det ikke kun vigtigt, at man prioriterer sin søvn, man skal også sørge for at skabe rammerne for den gode søvn. Der er mange ting, man kan gøre for at skabe en god søvn. En af dem er at sørge for at have et godt sengetøj. Det kan for eksempel være sengetøj lavet af bambus, som er er sengetøj af god kvalitet. Hvis ikke det virker fangende, så se også sengetøjet på faktiskpraktisk.

Lad søvnen være din pause

Udover, at man selvfølgelig har behov for ordentlig søvn, så kan man også have behov for en fastlagt pause, når man arbejder meget. Dette kan søvnen sagtens være, hvis man sætter et specifik tidsrum af, hvor man skal ligge i sin seng. Her er søvnen selvfølgelig inkluderet, men det kan også være at læse en bog eller skrive dagbog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *