Er du chef? Forkæl dig selv med disse produkter

Hvis du er chef i din egen virksomhed, ved du også, hvor hårdt dette er. Derfor skal du huske at forkæle dig selv med lækre produkter, der giver dit liv ekstra værdi – og det kan med fordel være noget, som du kan bruge i din fritid, så du kan lægge arbejdet på hylden en gang imellem.

Du arbejder med garanti flere timer ugentligt end gennemsnittet og tilbringer mange timer på kontoret eller arbejdspladsen. Du skal derfor huske at værdsætte de timer, du bruger uden for arbejdet, så du kan få ladet batterierne op.

VR-briller

Virtual reality er for alvor ved at indtage det danske marked, og nu kan det komme dig til gode. Hvis du er træt af at se de samme serier på Netflix eller de samme trivielle programmer i tv, kan du med fordel investere i en VR-brille, der vil kunne underholde dig på helt nye måder. Med en VR-brille bliver du en del af et virtuelt univers, hvad end det er film, serier eller spil du bruger den til. Der findes et væld af forskellige modeller på markedet i vidt forskellige prisklasser, så du kan finde en brille, der matcher lige netop dine behov og ønsker.

Ur

Det er godt nok ikke noget, du udelukkende kan bruge i din fritid og giver dig stor underholdningsværdi, men intet slår moderne og flotte herre – eller dame ure. Når du bruger mange timer på dit arbejde er det også vigtigt, at du føler dig godt tilpas i det tøj, du klæder dig og de smykker og ure, du går med. Du kan eksempelvis gå på opdagelse i flotte Cluse Ure, som ligger i et prisleje, hvor de fleste kan være med – du kan også købe mere end ét, så du har forskellige ure til forskellige anledninger. Hvem vil ikke gerne have det?

Elcykel

Hvis du bor i storbyen og er vant til at gå, cykle eller tage offentligt transport til og fra arbejde, kan du gøre klogt i at investere i en elcykel. Så slipper du for at møde ind på arbejde med sved ned af ryggen og en vejrtrækning, der løber løbsk. Cykelturen bliver pludseligt meget sjovere, og du vil stadigvæk være et godt eksempel over for dine medarbejdere, og du kan endda opfordre dem til at lade bilen stå og hoppe op på cyklen i stedet.

At rejse er at leve

Husk at tage nogle velfortjente ferier og pauser fra chefjobbet – det er utrolig vigtigt, at du prioriterer at få ladet batterierne op en gang imellem. Så vil du også opleve, at du har overskud til at være meget mere for dine medarbejdere og din familie derhjemme. Kom ud og få nogle nye sanseindtryk, oplev fremmede kulturer og skru ned for tempoet.

I en chefstilling skal du altid holde hovedet koldt og jonglere mange bolde i luften samtidig. Derfor er det vigtigt, at du forkæler dig selv med lækre produkter, som kan få dig til at lægge arbejdet på hylden for en stund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *