Få styr på din morgen og vær skarpere på jobbet

morgenrutine

Har du en meget stresset morgen? Det handler om at få en god start på morgenen, så man kan føle sig oplagt resten af dagen. Læs med her for at få nogle gode ideer til hvordan du genvinder kontrollen over din morgen og dermed fremmer din arbejdsindsats.

Anskaf dig et sminkebord

Det er med garanti noget du har set i utallige film og måske er det endda noget du er vokset op med, at din mormor har inde på soveværelset; et sminkebord. Det kan være en meget god ide at anskaffe sig sådan et sminkebord, fordi det kan hjælpe dig med at stresse mindre om morgenen.

Vi har alle nogle bestemte rutiner, som vi foretager os hver morgen. En af de rutiner for mange af os består af at smøre noget makeup i ansigtet. Hvorfor ikke gøre denne proces til et lille afslapningsritual, hvor du mentalt forbereder dig til hverdagen.

Der er ikke noget at sige til, hvis du bliver stresset om morgenen, når du haster fra det ene rum til det anet. Med et sminkebord har du mulighed for at sætte dig ned og fokusere på en af de ting er altid skal klares om morgenen; nemlig at lægge din makeup.

Spis småt men godt om morgenen

Nogle mennesker elsker at få et stort måltid mad om morgenen. Men mange andre af os skal have lidt ekstra tid at gå på, før vores maver vågner ordentlig op og kan indtage føde.

Hvis du også har det sådan, så kan det være fristende helt at hoppe morgenmaden over. Men det er nu en god ide alligevel at få bare lidt ned i maven. På den måde når vores blodsukker ikke at falde helt, før vi møder ind på arbejde.

Tag et kig på https://kakaonibs.dk/. Disse kakaonibs er meget lækre og kan være en god lille snack at få sig om morgenen. Selv hvis du ikke er spor sulten, så formår du stadigvæk lige at få bare lidt ned i maven. Og denne lille smule kan være nok til at holde dig kørende, indtil frokostpausen på arbejdet.

Hvad sidder du i løbet af dagen?

En måde hvorpå du kan holde bedre fokus og være skarp på arbejdet i løbet af dagen er ved at lægge godt mærke til hvad det er du sidder på. I dag er langt de fleste af os utroligt stillesiddende. Størstedelen af os tilbringer meget tid med at sidde foran en skærm, når vi arbejder, spiser og bliver underholdt. Og det er ikke sundt for kroppe.

Sørg i det mindste for at du har en ordentlig stol at sidde på, når du er på arbejde. Her kan du nemlig hurtigt udvikle rygskader eller smerter i lænden, hvis du ikke sidder helt tilpas.

Tag eventuelt en snak med din chef om han vil investere i nogle gode stole. Lav en lille tale for ham eller hende om hvor vigtigt det er at sidde på noget ordentligt. Pointer samtidig overfor ham at det går ud over din arbejdsindsats og fokus, når du ikke sidder ordentligt. Så er han nok mere villig til at reagere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.