Freelancerne foretrækker Dinero Regnskab

Hvem drømmer ikke om at være sin egen herre og starte en selvstændig forretning?

Iværksætterdrømmene spirer i Danmark og med det kommer der ligeledes et stort antal freelancere. Som freelancer er du omfattet af regnskabsregler og beskatning, der nøje skal holdes styr på. Det ved du sikkert allerede. Med Dinero får du et overblik over de udgifter du har som freelancer, eksempelvis udstyr og kørsel, hvilke indtægter du har, hvilken andel af din indtjening der skal gå til SKAT og hvad, du skal betale moms af.

At lave regnskab kan være en jungle af begreber, formularer og bilag, men med Dinero bliver det let som en leg at være freelancer med orden i regnskabet. Så er du også fri for, at der falder brænde ned fra SKAT og generelt er det bare sjovere at arbejde, når der er styr på den økonomiske del.

Dinero for freelancere

Som freelancer har du mange forskellige kunder, som du arbejder med. Dermed har du ikke en fast, økonomisk bundlinje, som du kan arbejde ud fra og dermed oprette regnskaber fra. Det tænker du måske er besværligt eller tidskrævende. Med Dinero behøver det ikke være sådan. Regnskabsprogrammet er nemlig beregnet til lige præcis dig, der er freelancer og har brug for det store overblik hver dag.

Som freelancer kender du sikkert til virvaret af fakturaer, og måske er du ikke helt sikker på, hvad der er blevet betalt og hvad du har af udestående med kunder. Dinero lader dig sende fakturaer direkte fra regnskabsprogrammet og du kan samtidigt med få klik se, hvem der har betalt og hvad du mangler i pengekassen.

Du kan desuden selv designe dine fakturaer, hvis du ønsker de skal bære dit logo eller indeholder særskilt information. Fakturaerne sender Dinero for dig digitalt, som sparer dig dyrebar tid fra dit liv som freelancer. Ydermere kan du få kunderne til at betale dig med MobilePay, så det er slet intet under, at mange freelancere foretrækker Dinero. Ikke blot er det nemmere for dig som freelancer, men dine kunder kan også betale dig med et enkelt swipe.

Kørselsfradrag med Dinero

En af de helt store udgiftsposter, som mange freelancere render ind i, er kørsel. Broafgifter, benzin og kilometer på tælleren kan være en dyr fornøjelse for mange freelancere, der ofte har jobs rundt i hele landet. Som freelancer er du nemlig ikke altid garanteret et fast arbejdssted. Heldigvis kan du jo trække befordringsfradrag fra SKAT, når regnskabsåret er omme. Der kan være mange penge at hente, så derfor er det vigtigt, du holder styr på din kørsel.

Med Dinero er dette integreret og derfor er det helt optimalt for dig som freelancer. Funktionen hedder Mileage Book og er designet til kørselsregnskab gennem en GPS. Her registreres dine ture, hvorhen de går og hvor langt der er, ligeledes om du kører over bro. Således lagres alle dine kørselsdata helt automatisk. Du kan derfor slå koldt vand i blodet og køre fra A til B uden regnskabspanik som passager.
Nem bogføring som selvstændig
Det er altså slet ikke så mærkeligt, at mange danske freelancere foretrækker Dinero som sit regnskabsprogram. Når regnskabsåret er omme og selvangivelsen hos SKAT står for døren, kan du blot overføre dine data fra Dinero til din selvbetjening hos SKAT.

Det bliver næppe nemmere at være freelancer. Med Dinero har du nemlig hele dit regnskab, udgifter og indkomster, stående ét samlet sted. Dermed sparer du tid og i stedet for at sidde og svede over uoverskuelige regnskaber, kan du hurtigt ordne bogføringen med Dinero og i stedet poste din energi i din selvstændige virksomhed, så dine kunder ligeledes for den gode service, de fortjener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *