Guide: Sådan får du tid til at udvikle dig på din arbejdsplads

Går du også og drømmer om at udvikle dig inden for den branche, hvor du arbejder, men føler du ikke, at du har den nødvendige tid til det? Hver eneste dag modtager man en masse forskellige tilbud om forskellige kurser og uddannelser, man kan tage for at få en masse ny viden, og man får derigennem mulighed for selvudvikling. Det er utroligt vigtigt, at man sørger for at tage imod disse tilbud fra tid til anden, da man ellers risikerer at sidde fast inden for den branche, hvor man arbejder – find en coachuddannelse her.

Uddeleger dine opgaver til eksterne supportere   

Som uddannet coach lærer man bl.a. at sparre med eventuelle klienter eller kollegaer om kreative processer, så du har mulighed for at inspirere andre til at kunne få det maksimale ud af deres potentiale, professionelt men bestemt også personligt. Det er derfor en rigtig god idé med en coachuddannelse, men det er dog som sagt bare rigtig svært til at finde tiden til at tage en sådan uddannelse. Der er dog heldigvis hjælp at hente.

Der er eksempelvis mange, der oplever, at deres arbejdsdag ofte går med opgaver, som man egentlig slet ikke er ansat til, og det kunne f.eks. være at agere IT-supporter for sine medarbejdere. I stedet for at påtage sig denne rolle, som gør, at du ikke vil kunne finde tid til eksempelvis at tage en ekstra uddannelse, kan du lige så godt uddelegere denne opgave til nogle andre.

Få professionel hjælp udefra til IT-support

Der er ingen tvivl om, at IT-support er et utroligt krævende arbejde, som tager meget tid, hvorfor det er de færreste mennesker, der vil kunne klare dette samtidig med deres faste arbejdsopgaver. Det forholder sig dog heldigvis sådan, at der er professionel hjælp at hente udefra, såfremt du har brug for hjælp til IT-support. Det er nemlig langtfra alle virksomheder og firmaer, der er så privilegerede at have IT-support internt i bygningen, og det sker derfor i stedet, at en enkelt medarbejder ofte er nødsaget til at påtage sig denne rolle til hverdag, også selvom at han eller hun måske slet ikke har tiden til det. Det betyder samtidig, at der således ikke bliver tid til at tage nogle ekstra uddannelser eller kurser.

Med en intern IT-supportafdeling kan du få tid til at fokusere på dig selv    

For blot et par hundrede kr. om måneden kan I i virksomheden få jeres helt egen IT-support, så det fremover ikke behøver at være et krævende og stressende element, som I selv må klare. På den måde har I et sted, I kan tage kontakt til, når jeres IT-systemer driller, eller såfremt der skulle opstå nogle spørgsmål inden for dette felt, som I ikke selv er i stand til at svare på. Med sin helt egen private IT-support i virksomheden har samtlige medarbejdere adgang til en service desk, som inden for ganske kort tid vil kunne afhjælpe alle typer af problemer, ligegyldigt hvad de end måtte være – læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *