Hvor kan jeg oprette en aktiesparekonto?

Har du fået øjende op for at investerer i aktier, så har du nok også fundet ud af at det bedste er at investerer i aktier igennem en aktiesparekonto, men hvor kan du oprette den henne?

Der er mange der aldrig har hørt om aktiesparekontoen og det syntes vi er utrolig synd, for der er rigtig mange penge at spare ved at bruge sin aktiesparekonto til at investerer med. Du betaler som sagt kun 17% i skat af dit overskud og så er den helt gratis at have, hvis du derimod køber dine aktier igennem banken, så kommer du både til at skulle betale en masse høje gebyrer pr handel, men du kommer også til at skulle betale 27% i skat af overskuddet.

Hvis du har fået mere blod på tanden til at oprette en konto, så kan vi anbefale Saxo aktiesparekonto, der er mange fordele forbundet med at have sin konto hos Saxo bank. En af de helt gode syntes vi er at når du tjener et overskud på en aktie, så skal du normalt ind på din selvangivelse og indtaste en helt masse oplysninger som hurtigt kan blive en jungle og mange taster noget forkert og ender ud med en ekstra regning fra skat. Men ved at bruge sin aktiesparekonto fra Saxo, så indberetter de det helt automatisk for dig, når du tjener et overskud på dine aktier. Du behøver derfor ikke være nervøs for om der kommer en regning fra skat når du har solgt nogle af dine aktier.

Har du fået mere blod på tanden til at begynde at investerer, så kan du med fordel læse meget mere om aktier og investering på aktierdk.dk, hvor vi har skrevet mere end 100 forskellige indlæg og aktier og kryptopvaluta. Men du kan også finde vores anbefaling til den bedste handelsplatform 2023.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *