Invester i kontorfælleskaber

Ejendomsinvestering er en videnskab for sig. Skal du have held med investeringerne, gælder det om at have fingeren på pulsen og kunne forudsige, hvilke typer af ejendomme der vil komme i vælten i årene fremover. For tiden er der meget, der tyder på, at etablering af kontorfælleskaber vil kunne blive en givtig forretning. Antallet af nye iværksættere er stør stigende, og interessen for at starte op i et kontorfællesskab har aldrig været større. Her får du et par bud på, hvad du skal have i fokus, hvis forehavendet skal blive en succes.

Lokaler til den rette pris

Hvis målgruppen er de mange nye selvstændige, er der ingen ide i at gå efter de helt dyre ejendomme. Nyopstartede virksomheder, som ganske ofte enkeltmandsvirksomheder, har ingen interesse i at starte ud med en dyr husleje. Tværtimod er der fokus på at holde de faste omkostninger nede. På den anden side skal kontorerne naturligvis have en vis standard, hvis det skal være let at lokke lejerne til. Det er en svær balancegang.

Et godt sted at starte er under alle omstændigheder EDC eller en af de andre store ejendomsmæglere. Undersøg her, hvis du vil have en ide om prisniveauet i dit lokalområde. Er du ikke helt grøn inden for ejendomsinvestering, har du sikkert også en række andre kanaler du kan afsøge. Ejendommen behøver ikke nødvendigvis være inddelt i små kontorer på købstidspunktet. Det er både hurtigt og billigt at opsætte lette skillevægge, så vær ikke alt for snæversynet, men se mulighederne i de forskellige ejendomstyper.

Tilbyd en række services til lejerne

De fleste, der søger kontorfællesskabet, tiltrækkes ikke alene af at kunne flytte aktiviteterne væk fra hjemmet, men også af muligheden for fællesskab med andre ligesindede. Små ting som bordfodbold på gangen, rygerum og fri kaffeautomat kan for mange være det, der afgør det endelige valg. En lang liste med benefits ser også godt ud i en annonce.

Inkluderet i lejen kan du også tilbyde services som for eksempel hurtigt Internet. En oplagt mulighed kunne også være rengøring en gang om ugen. Der er mange mindre lokale rengøringsvirksomheder, der typisk kan give en god pris. I Aarhus-området kunne det eksempelvis være www.right-way.dk, der har et udmærket ry.

Overvej også, om du på lejernes vegne kan få forhandlet nogle rabatter hos de lokale handlende og serviceudbydere. Det kunne for eksempel være rabatter eller gratis udbringning fra det lokale pizzaria, rabatter i det lokale fitnesscenter eller hvad der nu er mulighed for i lokalområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *