Stærke priser, stort udvalg og noget for alle hos Helm

Der er ingen tvivl om, at Helm er et ord, som vidner om kvalitet, hårdt arbejde, ærlighed og holdbarhed. Helm har lavet tasker og kufferter i mere end 200 år, og der er derfor ingen grund til at frygte, at den høje kvalitet er på vej den anden vej. Der er ingen som helst tvivl om, at Helm er et tegn på noget, man kan stole på.

Når du besøger Helms online webshop, vil du komme ind på en side, hvor du kan finde de mest praktiske, smukkeste, stærkeste og bedste tasker, du kunne forestille dig. Udvalget er enormt, og du vil formentlig kunne finde lige præcis det, du har behov for. Men Helm er langt mere end en online-side, hvor du kan finde de bedste tasker.

Helm er nemlig en familievirksomhed, som er gået i arv i 200 år, og som vidner om kvalitet og ydmyghed. Allerede tilbage i 1700-tallet begyndte forstadierne til det Helm, vi kender i dag. Det var nemlig Henrik Helm, som oprettede selskabet garveriet Helm i Nørregade i Holstebro. Henrik Helm er tip-tip-ollefar til Peter Helm, som er den nuværende ejer af forretningerne.

I dag er garveriet placeret lidt længere nede af Nørregade, og faktisk har dette været adressen helt siden 1812, hvor virksomheden flyttede lidt ned ad vejen. Det er tydeligt for enhver, at der er sket mange ændringer siden dengang, men ikke desto mindre, så har adressen været i familiens eje i alle disse år. I 1873 kom der en læderbutik, og den har altså ligget der lige siden.

Det mest unikke ved Helm er, at alle i familien har en stor passion for det, de laver. Der er et stort engagement for læder og alt, hvad der hører med hertil, og der findes en meget stor dedikation for projektet. Samtidig er det vigtigt at nævne, at der er en klar og stærk vision, som skal føre Helm-projektet videre mod nye skridt i fremtiden, og man har stort fokus på ikke at gå i stå, så man følger med udviklingen.

Helm har udviklet sig meget i løbet af årene, og der er selvfølgelig sket meget med både Helm-produkterne og branchen generelt. Selvom butikken fortsat ligger på Nørregade, så er der også otte andre Helm-butikker rundt i landet, ligesom online-shoppen selvfølgelig er et stort aktiv. Netop webshoppen er et tegn på, at Helm ønsker at følge med udviklingen, og man har stor forståelse for den digitale udvikling.

Helm går meget op i, at kvaliteten skal være helt i top. Det betyder også, at man kun handler med de bedste mærker, som altid leverer, som de skal. Helm sætter en ære i, at kunderne føler sig godt behandlet, og her er kvaliteten selvfølgelig afgørende. Derudover er servicen også vigtig, og det gælder uanset, om det er på webshoppen eller i de fysiske butikker. For Helm er det vigtigt, at kunderne har lyst til at anbefale dem til andre, for det er et tegn på kvalitet og seriøsitet.

Det er store ord, som selvfølgelig ikke skal slynges ud, hvis man ikke kan leve op til det. Det kræver hårdt arbejde at leve op til ovenstående værdier og løfter, men Helm har også rigtig meget at have det i. Rigtig mange års erfaring er et bevis på, at der bliver gjort mange ting rigtigt, og de utallige tilfredse kunder er endnu et bevis, som understreger pointen. Der er ingen tvivl om, at Helm er et sikkert valg, hvis man leder efter kvalitet. Samtidig er det muligt at finde gode tilbud på mange produkter, hvis man kigger sig lidt omkring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *